Om Kolding Mægleren
Et personligt engagement, en særlig omhu og et indgående lokalkendskab – det er kerneværdierne når vi sælger din bolig. Mit navn er Allan Poulsen og jeg er født, opvokset og bosiddende i Kolding og kender derfor byen og markedet til fingerspidserne. Kolding Mægleren er synligt beliggende i hyggelige lokaler på hjørnet af Agtrupvej og Kongebrogade med gode parkeringsforhold og offentlig transport. Vi er en privatejet og uafhængig ejendomsmæglervirksomhed og dermed ikke underlagt forretningsmæssige mæglerkæder, banker eller kreditforeninger. Vi sikrer, at din bolig får den nødvendige tid og fokus i et marked, hvor der generelt er rigtig mange boliger til salg. Vi fremviser og vurderer din bolig alle ugens 7 dage og vi bruger megen tid og energi på at aktivere de købere der er i markedet. Vi har kun fokus på en ting – salg af din bolig.
Markedsføring og Omkostninger
Når boligen skal sælges er det vigtigt at ejendommen præsenteres markant og på flotteste vis på boligsiden.dk/boliga.dk. Vi er en moderne ejendomsmæglerbutik så vi benytter Facebook aktivt til at præsentere din bolig til potentielle købere og ramme et bredere segment. Dermed slipper man for unødige omkostninger til annoncering i aviser, som ikke længere egner sig som platform for købernes boligsøgning. Vi tilbyder en fleksibel løsning så du selv bestemmer, hvor meget markedsføring du ønsker.

Det med småt...

“Ejendomsmægler” er en titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se mere på www.erhvervsstyrelsen.dk.
Virksomheden og de ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, se mere på www.de.dk.
Kolding Mægleren har tegnet ansvars- og garantiforsikring hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr. 70 11 20 00. Hjemmeside: www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer i Europa.
Samarbejdsaftaler, rabatter og provision:
Kolding Mægleren er medlem af DSE (Danske Selvstændige Ejendomsmæglere) med funktion af vidensdeling og fælles indkøbsforening for besparelse af leverandør omkostninger.
Kolding Mægleren indhenter hus- og ejerskifteforsikring via Dansk Bolig Forsikring og GF-forsikring i samarbejde med Willis. Kolding Mægleren modtager provision ved tegning af forsikringstilbud.
Ønsker du nærmere oplysning om samarbejdsaftaler, rabatter og provision er du velkommen til at kontakte Allan Poulsen på tlf. 28 90 43 90/mail: ap@koldingmaegleren.dk.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66. www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.